Jobba hos oss

Servicereseförare i Jönköping

Från och med 1:e September 2024 utökar vi vårt uppdrag med Serviceresor till Jönköpings Länstrafik och behöver bli fler medarbetare i regionen.Vi söker därför chaufförer med taxiförarlegitimation och 1-2 års erfarenhet som har hög servicekänsla brinner och för att hjälpa människor med särskilda behov, har du tidigare erfarenhet av serviceresor med specialfordon är det meriterande.

Brinner du för service och för att hjälpa människor med särskilda behov? För oss är uppdraget betydligt mer än att transportera resenärerna från punkt a till punkt b, vår viktigaste uppgift är att skapa en trygg resa för kunden och en bra helhetsupplevelse för både resenärer och anhöriga.Vi söker personal med känsla för service och bra kundbemötande för att utföra arbetsuppgifterna och köra våra fordon. B-körkort och taxiförarlegitimation är krav för att få köra våra fordon. Har du Jönköpings Länstrafiks serviceresecertifiering är detta bra, annars löser vi det tillsammans.

Tjänsternas omfattning varierar, både dag och natt, och det finns både heltid, deltid och extra. Avtalsenlig lön. Anställningar sker löpande så är detta något för dig så vänta inte!

Kan detta passa dig?
Skicka in din ansökan via formuläret nedan. För mer information maila till anita@telepass.se alternativt ring 044-215100 för mer information.


 

Ansökningsformulär

  Vilken av våra tjänster söker du?

  Kontaktuppgifter

  Vilka behörigheter har du?

  Referens (Valfritt)

  Presentation/meddelande

  Ladda upp och bifoga CV, presentation och övriga relevanta dokument.