Jobba hos oss

Timanställd Trafikledare/Kundtjänstmedarbetare

Som Trafikledare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att via våra trafikledningssystem och telefon övervaka och trafikleda de fordon som är ute i trafik. Rollen innebär en löpande och stöttande dialog med alla förare ute i trafik. Du hanterar Telepass trafik i realtid och ser till att den flyter på i bästa möjliga mån. Du medverkar även i att optimera beräkningen av antal fordon som ska vara ute och köra och finner lösningar för att aktivt hålla fordonen ”igång”.

Som Kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att tillsammans med dina kollegor ta emot samtal, boka resor och hantera reklamationsärenden.

Din roll är bred där den ena dagen troligtvis inte är den andra lik. ”Spindeln i nätet” är en förväntan då arbetsuppgifterna kommer att variera över dag och tid.

Rollen är kombinerad trafikledare och kundtjänst och utmärkt för dig som vill jobba extra.
Nu behöver vi dig som vill jobba extra där arbetstiderna är varierande och skiftar mellan 06:00-22:00, måndag-fredag och 08:00-20:00 på helg och röda dagar.

Anställningen är timanställd.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du är flexibel i ditt arbetssätt och att du kan hantera fler arbetsuppgifter parallellt. Vissa stunder är det mycket att göra och då är det viktigt att ha förmågan att fatta snabba beslut och att prioritera rätt. Du behöver ha ”skinn på näsan” och kunna bemöta de stundtals många stressade förare som ringer in. Du har en positiv grundattityd som skapar en god atmosfär i samarbetet med dina kollegor och våra chaufförer.

Det är meriterande att du har god lokalkännedom i Malmö stad, har du erfarenhet av liknande arbete är det ett stort plus. Viktigt är att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Du behöver också ha en mycket god IT-vana.

Lösningsorienterad med ett högt affärsfokus är egenskaper som är nödvändiga för att lyckas.
Att kunna kombinera ett högt tempo och samtidigt se trafikala lösningar och växla mellan operativ och strategisk trafikledning är viktigt.

Meriterande med erfarenhet av arbete i något av de marknadsledande trafikledningssystemen för offentliga persontransporter såsom Pass, Sam3001 eller liknande system.

Vi erbjuder dig

Hos Telepass erbjuds du ett meningsfullt arbete i en verksamhet som värnar om respekt, omtanke och eget ansvar. För oss är det viktigt att vara en inkluderande arbetsgivare och vi ser mångfald som en stor styrka. På vårt kontor i Malmö möts du av stort engagemang och entreprenörskap. Här är det kort väg till beslut och det finns ett stort utrymme för dig som vill lyfta idéer och initiativ. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi firar gärna våra framgångar.

Förutom möjligheten att arbeta med ett betydelsefullt uppdrag, erbjuder vi våra medarbetare en trygg anställning med kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt friskvårdsbidrag. Vi arbetar också aktivt med intern utveckling där du som medarbetare har möjlighet att gå vidare inom olika delar av verksamheten.

Vill du veta mer?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Enhetschef Mattias Olsson på mattias@telepass.se.
Vi ser fram emot din ansökan, senast 21/4, intervjuer kommer att ske löpande.


 

Ansökningsformulär

  Vilken av våra tjänster söker du?

  Kontaktuppgifter

  Vilka behörigheter har du?

  Referens (Valfritt)

  Presentation/meddelande

  Ladda upp och bifoga CV, presentation och övriga relevanta dokument.