Jobba hos oss

Lediga tjänster

Nedan följer aktuella lediga tjänster hos Telepass. Du kan alltid skicka en spontanansökan till oss om det inte finns någon tjänst som passar dig publicerad. Vi har alltid behov av duktiga förare, både i Skåne, Blekinge och Småland.

1. Serviceresor specialfordon Blekinge
Vi behöver utöka vår personalstyrka i vårt uppdrag Serviceresor i Blekinge. Jobbet innebär att köra Färdtjänst och sjukresor med specialfordon på uppdrag av Blekingetrafiken.

Brinner du för service och för att hjälpa människor med särskilda behov? För oss är uppdraget betydligt mer än att transportera resenärerna från punkt a till punkt b, vår viktigaste uppgift är att skapa en trygg resa för kunden och en bra helhetsupplevelse för både resenärer och anhöriga.

Vi söker personal med känsla för service och bra kundbemötande för att utföra arbetsuppgifterna och köra våra fordon. B-körkort och taxiförarlegitimation är krav för att få köra våra fordon. Har du Blekingetrafikens serviceresecertifiering är detta bra, annars löser vi det tillsammans.

Tjänsternas omfattning varierar, deltid, heltid, timanställning. Utgångsort Karlskrona och Karlshamn. Avtalsenlig lön. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen att ansöka i formuläret längre ned på sidan!

2. Chaufför till Serviceresor i Helsingborg

Till vårt uppdrag tillsammans med Skånetrafiken söker vi chaufförer till Helsingborg! Brinner du för service och för att hjälpa människor med särskilda behov? För oss är uppdraget betydligt mer än att transportera resenärerna från punkt a till punkt b, vår viktigaste uppgift är att skapa en trygg resa för kunden och en bra helhetsupplevelse för både resenärer och anhöriga.

Vi söker personal med känsla för service och bra kundbemötande för att utföra arbetsuppgifterna och köra våra fordon. Fordonen är blandat specialfordon med plats för passagerare i rullstol och personbilar. B-körkort och taxiförarlegitimation är krav för att få köra våra fordon. Har du Skånetrafikens serviceresecertifiering är detta bra, annars löser vi det tillsammans. Tjänsternas omfattning varierar och det finns både heltid, deltid och extra, merparten av trafiken utförs dagtid vardagar. Avtalsenlig fast månads- och timlön.

Kan detta passa dig? I så fall ansök i formuläret nedan. För mer information maila till helsingborg@telepass.se alternativt ring 042-194848 för mer information.

3. Chaufför till skoltrafik i Helsingborg

Vi söker chaufförer till skolkörning i Helsingborg! Då vårt skolskjutsuppdrag för Helsingborgs stad utökats med fler elever behöver vi förstärka med lite deltidstjänster för skolskjuts.

Har du taxiförarlegitimation och kanske är nybliven pensionär eller liknande så kan detta passa perfekt. Arbetstiderna är 07-09 och 13-16 skoldagar med bra lönevillkor och du blir en del av vårt trevliga team i Helsingborg.

Vi söker även chaufförer för heltidstjänster till Serviceresor i Helsingborg, se annons nedan!

Vid intresse maila till helsingborg@telepass.se alternativt ring 042-194848 för mer information.

4. Självgående mekaniker/fordonsansvarig Ystad

Till vår depå i Ystad söker vi en självgående bilmekaniker/fordonsansvarig till vår egen fordonspark. I tjänsten ingår fordonsservice, förebyggande underhåll, enklare reparationer, däckhantering mm. Som mekaniker är du även ansvarig för inköp av reservdelar och förbrukningsmaterial, besiktningar, kontroller av utrustning och andra fordonsrelaterade arbetsuppgifter.

Tjänsten är på heltid och tillträde omgående.

Telepass AB ingår i Nobinakoncernen och verkar inom persontrafik i Södra Sverige. Transporter som utförs är främst Serviceresor, färdtjänst, skolskjuts. Vår fordonspark i Ystad består mestadels av Ford Transit men även andra märken.

Omfattning: Heltid

Varaktighet/Anställningsform: Tillsvidare

Fast månadslön

Kontakt

Håkan Nilsson, Enhetschef

hakan@telepass.se 0411-562222

 

Ansökningsformulär

  Vilken av våra tjänster söker du?

  Kontaktuppgifter

  Vilka behörigheter har du?

  Referens (Valfritt)

  Presentation/meddelande

  Ladda upp och bifoga CV, presentation och övriga relevanta dokument.