Jobba hos oss

Lediga tjänster

Nedan följer aktuella lediga tjänster hos Telepass. Du kan alltid skicka en spontanansökan till oss om det inte finns någon tjänst som passar dig publicerad. Vi har alltid behov av duktiga förare, både i Skåne, Blekinge och Småland. Ansökningsformulär hittar du längst ner på sidan.

Vardagshjältar sökes

Till vårt uppdrag tillsammans med Skånetrafiken söker vi chaufförer till Ystad, Trelleborg, Lund och Eslöv med omnejd!

Brinner du för service och för att hjälpa människor med särskilda behov? För oss är uppdraget betydligt mer än att transportera resenärerna från punkt a till punkt b, vår viktigaste uppgift är att skapa en trygg resa för kunden och en bra helhetsupplevelse för både resenärer och anhöriga.

Vi lägger stor vikt på din känsla för service och bra kundbemötande för att utföra arbetsuppgifterna och köra våra fordon.

Fordonen är blandat specialfordon och personbilar med plats för passagerare i rullstol och bår.

B-körkort och taxiförarlegitimation är krav för att få köra våra fordon.

Har du Skånetrafikens serviceresecertifiering är detta bra, annars löser vi det tillsammans. Tjänsternas omfattning varierar och det finns både heltid, deltid och behovsanställning, merparten av trafiken utförs vardagar under dagtid. Avtalsenlig fast månads- och timlön.

Kan detta passa dig och du känner att du vill vara med och göra skillnad i människors liv? Tveka inte att skicka in ett CV med personligt brev till Mattias@Telepass.se , Walle@Telepass.se

Ansök här!


 

Chaufför till Serviceresor i Helsingborg

Till vårt uppdrag tillsammans med Skånetrafiken söker vi chaufförer till Helsingborg! Brinner du för service och för att hjälpa människor med särskilda behov? För oss är uppdraget betydligt mer än att transportera resenärerna från punkt a till punkt b, vår viktigaste uppgift är att skapa en trygg resa för kunden och en bra helhetsupplevelse för både resenärer och anhöriga.

Vi söker personal med känsla för service och bra kundbemötande för att utföra arbetsuppgifterna och köra våra fordon. Fordonen är blandat specialfordon med plats för passagerare i rullstol och personbilar. B-körkort och taxiförarlegitimation är krav för att få köra våra fordon. Har du Skånetrafikens serviceresecertifiering är detta bra, annars löser vi det tillsammans. Tjänsternas omfattning varierar och det finns både heltid, deltid och extra, merparten av trafiken utförs dagtid vardagar. Avtalsenlig fast månads- och timlön.

Kan detta passa dig? I så fall ansök i formuläret nedan. För mer information maila till helsingborg@telepass.se alternativt ring 042-194848 för mer information.

Ansök här!


 

Chaufför till skoltrafik i Helsingborg

Vi söker chaufförer till skolkörning i Helsingborg! Då vårt skolskjutsuppdrag för Helsingborgs stad utökats med fler elever behöver vi förstärka med lite deltidstjänster för skolskjuts.

Har du taxiförarlegitimation och kanske är nybliven pensionär eller liknande så kan detta passa perfekt. Arbetstiderna är 07-09 och 13-16 skoldagar med bra lönevillkor och du blir en del av vårt trevliga team i Helsingborg.

Vid intresse maila till helsingborg@telepass.se alternativt ring 042-194848 för mer information.

Ansök här!


 

Ansökningsformulär

  Vilken av våra tjänster söker du?

  Kontaktuppgifter

  Vilka behörigheter har du?

  Referens (Valfritt)

  Presentation/meddelande

  Ladda upp och bifoga CV, presentation och övriga relevanta dokument.