Jobba hos oss

Chaufför till Serviceresor i Helsingborg

Till vårt uppdrag tillsammans med Skånetrafiken söker vi chaufförer till Helsingborg! Brinner du för service och för att hjälpa människor med särskilda behov? För oss är uppdraget betydligt mer än att transportera resenärerna från punkt a till punkt b, vår viktigaste uppgift är att skapa en trygg resa för kunden och en bra helhetsupplevelse för både resenärer och anhöriga.

Vi söker personal med känsla för service och bra kundbemötande för att utföra arbetsuppgifterna och köra våra fordon. Fordonen är blandat specialfordon med plats för passagerare i rullstol och personbilar. B-körkort och taxiförarlegitimation är krav för att få köra våra fordon. Har du Skånetrafikens serviceresecertifiering är detta bra, annars löser vi det tillsammans. Tjänsternas omfattning varierar och det finns både heltid, deltid och extra, merparten av trafiken utförs dagtid vardagar. Avtalsenlig fast månads- och timlön.

Kan detta passa dig? I så fall ansök i formuläret nedan. För mer information maila till helsingborg@telepass.se alternativt ring 042-194848 för mer information.


 

Ansökningsformulär

  Vilken av våra tjänster söker du?

  Kontaktuppgifter

  Vilka behörigheter har du?

  Referens (Valfritt)

  Presentation/meddelande

  Ladda upp och bifoga CV, presentation och övriga relevanta dokument.