Telepass blir ny leverantör för färdtjänstresor i Höganäs kommun

Postat: 20-03-2023


Telepass blir ny leverantör för färdtjänstresor i Höganäs kommun

Nu står det klart att det blir Telepass, en del av Nobina som blir Höganäs kommuns nya leverantör av färdtjänstresor i två år framåt med möjlighet till två ytterligare optionsår. Detta efter en avslutad upphandling som bestod av flera kvalitetskriterier, bland annat service till kunder och beställare.

Vi är glada över att snart kunna påbörja vårt nya uppdrag och samarbete med Höganäs kommun. Det gläder oss att kommunen ställer höga kvalitetskrav på oss som leverantör. Vi utför ett viktigt samhällsuppdrag som ställer krav på ett professionellt bemötande och kunskap om våra resenärers olika förutsättning att resa, säger Anders Ekelund, vd för Telepass.

Det nya avtalet startar 1 oktober i år där Höganäs kommun blir en ny uppdragsgivare för Telepass, som idag utför trafik i närområdet, genom Skånetrafiken samt i angränsande kommuner. Utöver ca tio bilar i Höganäs kommun kommer Telepass att ha sin kundtjänst placerad i Lund. Förutom att kunna beställa sin färdtjänstresa via telefon så kommer de som önskar även att ha möjlighet att beställa och ha koll på sina resor via en mobilapp.

Vi förstår att det kan finnas en oro när en annan leverantör tar vid, men tillsammans med Höganäs kommun kommer vi skapa bästa möjliga förutsättningar för att våra resenärer ska ges trygga resor med hög kvalitet, det är vår yttersta målsättning, säger Anders Ekelund, vd på Telepass.